O NAMA

Sa porodičnom tradicijom u pčelarstvu i preko 20 godina iskustva u proizvodnji opreme, alata i pribora za pčelarstvo, izradom ostalih proizvoda od prohroma, godine stečenog znanja, upornog rada i inovacija, temelji su na kojima se gradi kompanija RadoMed.

Sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji pčelarske opreme opravdano smo ponosni na kvalitet naših proizvoda i usluga koje nude.

Kompanija Rado Med osnovana je kao porodična firma 1994 god. sa sedištem u Leskovcu. Danas svoje proizvode plasiramo kako u državama bivše Jugoslavije-Republika Srpska, Hrvatska, Bosna I Hercegovina, tako i u državama u okruženju-Bugarska, Rumunija, Češka. Ispunjavamo i specifične zahteve pčelarskog tržišta Švedske.

 

  • 1994 god. specijalna diploma za kompletnu opremu alata i pribora na jubilarnoj 20, izložbi “Tašmajdan 94“
  • 1997 god. nagrada za najbolje konstruisanu centrifugu i kompletan asortiman pčelarske opreme i pribora
  • 1998 god. srebrna medalja za 24-ramnu radijalnu centrifugu
  • 2001 god. srebrna medalja za 24-ramnu radijalnu centrifuge
  • 2002 god. zlatna medalja za kolekciju centrifuga
  • 2006 god. nagrada za topionik voska na električni pogon
  • 2007 god.zlatna medalja na Novosadskom sajmu za univerzalni otklapač mednih poklopaca.

Konstruisanje i izradu proizvoda najsavremenijom tehničkom opremom vrši iskusan i vrlo odgovoran tim stručnjaka. Kompanija Rado Med je na taj način uvek spremna da odgovori u svakom trenutku zahtevima savremenog pčelarstva, kao i potrebama pojedinaca ili grupa u rekordnim rokovima i sa maksimalnim kavalitetom.

Naša misija je da vam pružimo kvalitetne proizvode koji unapređuju produktivnost, kvalitet meda i pružaju najbolju uslugu u industriji pčelarstva.

Zadovoljstvo kupaca je prioritet u Rado Medu. Uzimajući kao odskočnu dasku mišljenje svakog kupca, nudimo samo najbolju uslugu našim klijentima.